Als je de wolken wilt verdrijven...

en het zonlicht weer wilt zien

Onder coaching versta ik persoonlijke begeleiding die leidt naar doelgerichter toepassen van bestaande kennis en kwaliteiten van de cliënt. Door inzichten te geven die verder helpen om op een positieve manier de regie weer in eigen hand te krijgen. Het is hierbij van belang om te onderzoeken wat voor de cliënt belangrijk is in het leven.

Coaching kan zich richten op verschillende gebieden, zoals:


Revive coaching mierlo

Angst

Bij een ingrijpende ziekte is angst een veel voorkomende emotie. Angst om steeds zieker te worden, angst om dood te gaan, angst dat de ziekte terug komt. Het bijzondere van angst is dat het je leven al gaat beheersen, voordat er daadwerkelijk iets aan de hand is. Angst kan je volledig in zijn greep houden.

Revive coaching mierlo

Zingeving

Door alles wat je hebt meegemaakt, ben je anders naar het leven gaan kijken. Door de ziekte besef je meer wat het betekent dat je lééft, en wat het leven voor jou betekent. Dat besef kan verschillende levensvragen oproepen,zoals: Hoe wil ik mijn toekomst inrichten? Waar wil ik nog wel energie in steken en waarin niet meer?

Revive coaching mierlo

Vitaliteit

Als het behandeltraject achter de rug is, wil je graag je activiteiten weer oppakken. In de praktijk valt dit echter vaak tegen. Al je energie is in je behandelingen of herstel gaan zitten. Hoe graag je ook wil, je lichaam fluit je regelmatig terug. Hoe vind je een goede balans tussen wat je graag wil doen en je fysieke en mentale mogelijkheden?

Revive coaching mierlo

Veranderd zelfbeeld

Door je ziekte ben je niet meer degene die je voorheen was. Er kunnen lichamelijke veranderingen zijn, door operaties en/of behandelingen, waardoor je niet meer jezelf bent, qua uiterlijk of fysieke capaciteiten. Door wat je meemaakt, kunnen er ook mentale veranderingen zijn. Wie ben jij nu? Kan je accepteren wie je nu bent?

Herken je jezelf in bovenstaande voorbeelden of loop je tegen andere moeilijkheden aan? Coaching kan je helpen om er op een positieve manier mee om te gaan. Samen kunnen we kijken naar wat bij jou past, om zo de regie in je eigen leven terug te krijgen.

Chat openen
Welkom bij Revive Coaching. Waarmee kan ik je helpen?