Als je de wolken wilt verdrijven...

en het zonlicht weer wilt zien

Mijn naam is Petra van Gerven-Deenen, gehuwd en moeder van een dochter. Ruim 25 jaar heb ik gewerkt als doktersassistente bij verschillende huisartsenpraktijken, totdat ik in 2014 de diagnose ‘borstkanker’ kreeg. Na alle mogelijke behandelingen, ben ik ‘schoon’ verklaard en kon ik weer door met mijn leven.

Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn baan als doktersassistente bleek mij niet meer goed te passen en heb ik uiteindelijk opgezegd. In een jaar van persoonlijke ontwikkeling heb ik vooral stilgestaan bij de vragen ‘wat wil ik met mijn leven?’ en ‘waar ligt mijn passie?’. Ik ben verschillende cursussen gaan doen en heb een opleiding gevolgd tot coach.

Ik ben van mening dat het ‘leven met en na kanker’ veel te bieden heeft, maar dat de mentale begeleiding hierbij nog weleens tekort schiet. Met mijn medische kennis, coachingsvaardigheden en als ervaringsdeskundige wil ik hier graag een bijdrage aan leveren. Mijn doel als coach is om (ex-)kankerpatiënten en naasten te begeleiden om hun leven weer op te pakken. Ik wil hen ondersteunen in het omgaan met de diagnose kanker en ze coachen bij de problemen waar ze tegenaan lopen.

       Opleidingen/cursussen:

  • Doktersassistente
  • Lifecoach
  • Coachingsvaardigheden
  • IPSO (instellingen psychosociale oncologie) training
  • NLP/HNLP practitioner
  • Familieopstellingen
  • Positieve gezondheid (Machteld Huber)
  • Jaarprogramma zelfontwikkeling (365 dagen succesvol)
  • Massage
  • Reiki I/II